Nieuws van Stichting Pijn bij Kanker

Stichting Pijn bij Kanker heeft een klipklare missie: minder pijn bij kanker! Als onafhankelijke stichting vraagt Stichting Pijn bij Kanker meer aandacht voor pijn(bestrijding) bij kanker. Het steunt, initieert en subsidieert projecten op medisch vlak (verbetering van de behandeling van pijn bij kanker), maar ook op het gebied van communicatie (verbetering van de voorlichting d.m.v. het aanbieden van een cursus communicatie), educatie (verbetering van opleiding en voorlichting doormiddel van o.a. de Pijn Spreekuren) of ondersteuning en palliatie (ontwikkeling van hulp voor patiënten en hun naasten).

Om dit allemaal mogelijk te maken, organiseert Stichting Pijn bij Kanker elk anderhalf jaar i.s.m. onze ambassadeur Ernst Daniël Smid een prachtig benefietgala (het Rozengala) en krijgt het steun van donateurs en enkele sponsoren. Ook u kunt ons helpen. Doneer of meldt u aan als vrijwilliger. Voor meer informatie, kijk op www.stichtingpijnbijkanker.nl of stuur een mail naar info@stichtingpijnbijkanker.nl.

Bron: Nieuwsbrief Alumnivereniging Anesthesiologie Nijmegen | Nummer: 02 | augustus 2017 (geschreven door Kris Vissers en Dyonne Bliek)