Rozengala 2016

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/adpbk/domains/stichtingpijnbijkanker.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

10 oktober jl. werd alweer voor de derde keer in Studio 21 in Hilversum Hét Rozengala van de Stichting Pijn bij Kanker georganiseerd. Met ambassadeur Ernst Daniël Smid als inspirator en gezicht van onze stichting werd het wederom een succes en mogen we ons gala inmiddels uniek noemen, omdat alle artiesten live worden begeleid met het ‘New Symphonics Orkest’ van topdirigent Maurice Luttikhuis. Dit jaar was Karin Bloemen gastvrouw op ons gala. Met haar uitgesproken warmte voor ons goede doel en haar onmetelijke gevoel voor humor werd het een gala-avond om nooit te vergeten.

Het derde Rozengala had als doel om fondsen te werven voor de stichting en aandacht te vragen voor onze strijd tegen minder pijn bij kanker. Dankzij de tafelkopers, loterij en een meer dan succesvolle veiling bracht dit benefietgala uiteindelijk €118.700 op. Net als de voorgaande edities een prachtig bedrag, waardoor we verder kunnen met het uitvoeren van de plannen die het de afgelopen jaar zijn gemaakt.

Het bestuur van de Stichting Pijn bij Kanker wil daarom alle betrokkenen, van tafelkopers tot vrijwilligers, van sponsoren tot donateurs, van artiesten tot organisatie, hartelijk bedanken. Blijf ons volgen en we kijken nu al uit naar de vierde editie van het Rozengala in 2018.