Ambassadeurs

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/adpbk/domains/stichtingpijnbijkanker.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Kris Vissers

Kris Vissers is anesthesist, hoogleraar Pijn- en Palliatieve Geneeskunde en voorzitter van het Radboud Expertise Centrum voor Pijn en Palliatieve Geneeskunde van het Radboudumc. Hij is voorzitter van het verbeteringsprogramma Acute Pain Care van het academisch ziekenhuis.

Ernst Daniel Smid

Ernst DanielSmid is (opera) zanger en televisiepresentator. Hij is mede-oprichter van de stichting na het verlies van zijn vrouw Roos. Zij stierf aan de gevolgen van alvleesklierkanker en heeft te maken gehad met 'helse' pijn.

'Michel Baas

In 2015 overleed de vrouw van Michel Baas aan de gevolgen van borstkanker. De pijnen die zij heeft gehad waren gewoonweg te verschrikkelijk. Vanuit deze ervaring en als eerbetoon aan haar, patiënten en hun naasten, is hij ambassadeur van Stichting Pijn bij Kanker geworden. In het dagelijks leven heeft hij zijn eigen bedrijf en is hij gespecialiseerd in strategie en governance vraagstukken.