Inschrijven webinar: Samen pijn bij kanker te lijf!

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/adpbk/domains/stichtingpijnbijkanker.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. Natuurlijk staan wij, zeker in deze coronatijd daar ook bij stil. Bestuurslid en anesthesioloog en pijnspecialist bij de Reinier de Graaf Groep Delft, Michel Wagemans geeft samen met onze ambassadeur en ervaringsdeskundige Michel Baas op 4 februari om 19.30 uur een interactief webinar over pijn bij kanker. 

We hebben uw hulp en denkkracht nodig.

De heren geven tijdens het webinar een korte presentatie over de belangrijkste uitkomsten van de patiëntengesprekken die wij in 2020 hebben gevoerd. Maar nog belangrijker wij willen met u als patient en/of naaste in gesprek, want we hebben uw hulp en denkkracht heel hard nodig!

Bent u beroepsmatig betrokken bij patienten met pijn bij kanker en wilt u meeluisteren? Meld u dan vooral aan!

Wilt u bijdragen aan minder pijn bij kanker? Schrijf dan in via onderstaand formulier (of stuur een mail naar info@stichtingpijnbijkanker.nl) U ontvangt voorafgaand aan het webinar de inloggegevens. 

 

vul hier uw vragen of opmerkingen in
meerdere keuzes mogelijk