Vacature: Medewerker projectbureau Stichting Pijn bij Kanker (vrijwilliger)

Als projectmedewerker bied je inhoudelijke ondersteuning voor o.a. de uitvoering van de projecten en de organisatie van events. Hierbij valt te denken aan operationele taken, administratieve taken, taken op het gebied van fundraising en communicatie, alsmede proces- en budgetbewaking.

Over Stichting Pijn bij Kanker

Veel vormen van kanker zijn steeds beter te behandelen. Daardoor blijven meer patiënten met kanker langer in leven. Dat is uiteraard goed nieuws. Maar veel patiënten met kanker ervaren klachten. Ruim de helft van de patiënten heeft met pijn te maken. Pijn die vaak niet optimaal behandeld wordt. Toename van kennis over pijn bij zowel patiënten als zorgverleners en verbetering van gerichte communicatie over pijn zal zorgen voor een betere pijnbehandeling. Onze stichting gaat daarvoor!

Als onafhankelijke stichting nemen we een voortrekkersrol in waar het gaat om pijn bij kanker in de breedste zin van het woord. Enerzijds waar het gaat om de fysieke pijn van de patiënt. Anderzijds ook om de pijn die door tal van factoren wordt beïnvloed.

De medewerker projectbureau heeft als kerntaken o.a.:

• Ondersteuning projecten, het gehele logistieke proces om projecten soepel te laten verlopen (administratie, externe communicatie, draaiboeken, briefings, bewaking deadlines en de voortgang daarvan etc.)
  • Ondersteuning events (fundraising events, symposia, informatiebijeenkomsten etc.)

De medewerker die wij zoeken is vooral zelfstandig, flexibel en pro-actief.

De gemiddelde belasting van deze functie is ca. 4 tot 8 uur per week, waarbij vooral vanuit huis kan worden gewerkt.

Interesse?

Heb je interesse in de functie? Stuur dan een korte motivatie en CV voor 1 maart 2019 naar info@stichtingpijnbijkanker.nl.

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Dyonne Bliek via 06 - 25 077 088.