Golfdag 2020

Op maandag 8 juni 2020 organiseert de Stichting Pijn bij Kanker met medewerking van Chris van de Vooren voor de 2e keer een benefiet-golfdag. Chris is een goede vriend van Ernst Daniel Smid, één van de ambassadeurs van de stichting. De dag vindt plaats op de mooie golfbaan van de gastvrije golfclub Almeerderhout in Almere, waar Chris o.a. lid is van de bedrijven commissie. De stichting vraagt op deze dag, samen met een aantal golfende bekende Nederlanders, op een sportieve manier aandacht voor pijn bij kanker.

 

Golfclub Almeerderhout stelt haar unieke en prachtige 18-holes golfbaan kosteloos ter beschikking om deze benefietdag mogelijk te maken. Ook u kunt deelnemen aan deze bijzondere golfdag voor dit goede doel. Koop een flight en speel samen met een bekende Nederlander 18 holes of speel met een eigen flight van vier personen. U kunt ook individueel inschrijven.  

De kosten voor deze geheel verzorgde dag inclusief deelname aan het toernooi, eten en drinken zijn €400 per persoon. De opbrengsten van deze dag komen ten goede aan de huidige en toekomstige projecten van de stichting zoals de bijeenkomsten ‘Pijn bij kanker? Praat erover…!’ voor patienten en de nascholing pijn bij kanker voor de specialisten. 

Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@stichtingpijnbijkanker.nl. Om direct in te schrijven klik hier.